Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
animal crossing wild world weblog, alle nieuwtjes uit soulvile!
animal crossing wild world weblog, alle nieuwtjes uit soulvile!

Home - Profile - Archives

dag 4!!!

Posted on 16/8/2006 at 06:51 - Post Comment

ik was gisteren dus weer eens online, zo maakte ik ineens een afspraak met stu. en toen ik binnen kwam wandelen, nou, hou het er maar op dat stu een rijkelijs is van jewelste, d*mn, wat was ik jaloers, met de hoofdletter J. toen meneer met zijn veel te dure hoofddeksel zijn dure netje tevoorschijn haalde, werd ik helemaal gekleineerd, hij had hier een uber-exclusief gouden net!  het voelde net of ik 5 centimeter groot werd. stu had ook allemaal gouden rozen en jacob's ladders. daar mochten wij ( we waren met z'n vieren ) er toch een van meenemen. er staat nu dus een dure jacob's ladder in mijn logeekamer! nog steeds bedankt, stu! en toen kwam er een lag, zucht..... en toen we er weer kwamen zag ik allerlij leuke ( en niet zo leuke ) beestjes is stu's museum. zo zag ik een mestkever behoorlijk grote drol nog groter maken! ( SERIEUS! wie maakte die enorme drol? blathers? celeste? of was het mischien.... nee, niet brewster! ) na een tijdje hoorde ik dus vogels, dacht ik. het waren later toch krekels. zo vond ik ook overall eikels! LOL!! en toen ging ik naar nookingtons. en midden op de trap.... LAG!!! maar, na een tijdje wou hij niet resetten, dus deed ik hem zelf maar uit.

 

http://img206.imageshack.us/my.php?image=acww4ml8.png

 

maar voordat de lag kwam zag ik iets waarin IK sneller was dan stu! hijj had nog steeds geen octopus gedoneerd aan het museum! toen werd ik gelijk een stuk groter!!!! >:D

 

http://img91.imageshack.us/my.php?image=acww42hp8.png

 

yep, ik werd toen gelijk een stuuuuuk groter! anthonyzilla!! muhaahahahaha! *spuugt vuur*

 

maar nog even over die lag, toen ik mijn ds maar uitzette starte ik hem weer op, maar wat bleek? ik kreeg ineens stu's dorp in beeld! oh nee!! al mijn harde werk voor niets!! dacht ik.

 

http://img96.imageshack.us/my.php?image=acww43xo6.png

 

mijn acww chip kreeg eersteklas medische hulp van mij zoals jullie zien. :P maar even serieus, hij is er bovenop gekomen maar ik ga nu wel beter oppassen.

 


Last Page :: Next Page