Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
animal crossing wild world weblog, alle nieuwtjes uit soulvile!
animal crossing wild world weblog, alle nieuwtjes uit soulvile!

Home - Profile - Archives

inwoners van soulvile

Posted on 13/8/2006 at 16:22 - Post Comment

dit zijn dus de inwoners van soulvile! sommige zijn aardig, maar andere zijn irritant. leer hier meer over ze!

 

 

 

dit is dus stitches. mijn favorite bewoner, met stitches kan je altijd lachen. en stitches heeft altijd honger. lasagna lasagna lasagna! soms taart, als uitzondering. het leuke aan stitches is zijn uitgebreide fantasie, zoals de taartenfee. met stitches kan je dus altijd lachen!

 

 

Dit is purrl, hoewel ze een enorme snob is, is ze toch wel aardig. ik weet niet waarom. de meeste snobs uit soulvile zoals queenie, tipper en gwen kon ik niet uitstaan. maar purrl is..... anders. als ze zou verhuizen zou ik haar dus echt tegenhouden.

 

 

dat is dus portia. ze is bijna net zo irritant als queenie. blablablaikbenhip! blalablablalalalaikbencoolenjijnietblablablajebentmismaakt etc. met zo'n persoon wil ik niet omgaan.

 

 

dit is vesta. zij was er al sinds ik het spel was beggonen. vesta is altijd behulpzaam en aardig! ik zou niet zonder vesta kunnen. dan zou het hele spel saai worden. en ik denk dat ik dan niet meer met die snob van een portia zou willen leven. vesta maakt het de moeite waard!

 

 

 

Dat is gaston. de dorpsgek bij mij. hij lijkt een kwaaie maar hij blaft meer dan dat hij bijt! gaston is gek op kleding en fossielen. laats had ie het erover om bijde te dragen. zie je het al voor je? prehistorische gaston! LOL!

 

 

en last but not least is pierce. dit is de lokale sporter. elke keer als ik hem zie rent ie wel, het is ook goed gezelschap! pierce hoed van gewichtheffen, maar ook van simpele dingen zoals een goed bezoek. opnieuw, zonder pierce is er geen lol aan!

 

ik weet het, er moeten nog twee inwoners, maar die zijn te onbelangrijk om hier te worden gezet. dus nya!

 


Last Page :: Next Page